Александра Трендафилова е добитничка на патување за двајца на островот Тасос во наградната игра „Биди ти наш музички уредник“ на Канал 77

08.08.2023

Александра Трендафилова е добитничка на патување за двајца на островот Тасос, Грција во наградната игра „Биди ти наш музички уредник“ на Канал 77, поддржано

од Escape travel, која се одржа во месец јули.

Во прилог е видео од извлекувањето:

 


Во етер
Наслов
Изведувач

Background