Ана Чурева Гелева е добитничка на all inclusive одмор за двајца во Хургада Египет во наградната игра „Канал 77 носи ме на одмор“

25.03.2022

Ана Чурева Гелева е среќната добитничка на all inclusive одмор за двајца во Хургада Египет во наградната игра „Канал 77 носи ме на одмор“ во соработка со Аурора турс – чие извлекување по случаен избор се одвиваше денес.

Видео од извлекувањето:

Слушателите имаа можност од понеделник до четврток (21.03.2022 – 24.03.2022) на песна од артистот на денот да се пријават за учество со свое име и презиме во порака на вибер 072607777 и веднаш по завршувањето на песната по случаен избор од сите испратени пораќи се избираше потенцијален добитник. Од сите 24 потенцијални добитници денеска се избра официјален добитник.

Видео од јавувањето на добитничката:

 

Со ново патување за двајца за Анталија, Турција продолжуваме од следната недела.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background