Ангелина Катмерова Алексова е добитничка на all inclusive одмор за двајца во Анталија Турција во наградната игра „Канал 77 носи ме на одмор“

01.04.2022

Ангелина Катмерова Алексова е добитничка на all inclusive одмор за двајца во Анталија Турција во наградната игра „Канал 77 носи ме на одмор“ во соработка со Аурора турс – чие извлекување по случаен избор се одвиваше денес, во утринското шоу со Христина и Мирко на Канал 77.

Видео од извлекувањето:

Слушателите имаа можност од понеделник до четврток (28.03.2022 – 31.03.2022) на песна од артистот на денот да се пријават за учество со свое име и презиме во порака на вибер 072607777 и веднаш по завршувањето на песната по случаен избор од сите испратени пораќи се избираше потенцијален добитник. Од сите 24 потенцијални добитници денеска се избра официјален добитник.

Со ново патување за двајца за Хургада, Египет продолжуваме од следната работна недела.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background