Борис Сидовски: Ноќните клубови добри се спроведувачи на протоколите, а не добија никаква помош(видео)

Борис Сидовски, од независната угостителска комора, како гостин во емисијата Стадион на Канал 77,  проблемот на ноќните клубови, кои според него, не добиле никаква помош, а се добри спроведувачи на протоколите на Комисијата за заразни болести.

Тој прави споредба со состојбата на нокните клубови во Македонија и работата на ваквите клубови во соседството. Особено се осврна и на мерките на Владата, од кои тие се сосема незадоволни.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background