Бојан Степаноски доби слушалки во наградната игра на радио Канал 77

Бојан Степаноски од Скопје е добитник на слушалки Pioneer SE-MJ741-K, во наградната игра „музички уредник“ , во организација на радио Канал77.

Наградната игра започна минатиот месец  а ќе трае се додека не се акумулира доволен број одговори на службените страници на радио  Канал77 на Фејсбук, Инстаграм и службената веб страница. Поставен е музички тест и секоја личност, која ќе го заврши тестот ќе добие награда.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background