Бранимир Јовановиќ-Македонија изгуби од короновирусот

Бранирмир Јовановиќ,професор економист од Виенскиот институт за меѓународни економски студии, како гостин во емисијата Стадион на Канал 77, зборува за пропустите на владините економски мерки  со акцент на последните.

Тој прави споредба на економијата и мерките во Македонија и Србија, колку овие две земји вложија за надминување на последиците од кризата и колкав е падот на економијата денес.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background