Вака изгледа жената од соништата на многу мажи

Еден сајт за запознавање спроведе анкета меѓу мажите и одлучи да открие како изгледа жената од сништата на секој маж. Анкетата опфатила 100.000 мажи кои го дадоа конечниот одговор.

Вака изгледа совршена жена:

– Има руса коса,
– сини очи,
– витко тело,
– не пуши,
– сака да пие во друштво,
– има диплома.

Сепак, овие се карактеристики се поврзани со физичкиот изглед и немаат многу врска со личноста, така што оваа „идеална” жена се смета за нецелосна.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background