(видео)Каракачанов за ВМРО ДПМНЕ: Не ги личи србоманството

Во видео интервјуто за емисијата „Стадион“ на Канал 77, бугарскиот вицепремиер и министер за одбрана, Красимир Каракачанов го коментираше однесувањето и делувањето на ВМРО ДПМНЕ. Од позиција на лидер на бугарското ВМРО, Каракачанов рече дека ВМРО ДПМНЕ нема ништо заедничко со историското ВМРО.
-ВМРО е една бизнис – слугинска партија, ништо повеќе, рече Каракачанов.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background