(Видео) Битиќи му понуди на Лазаров од ВМРО ДПМНЕ да биде дел од неговиот тим

Во текот на Емисијата Стадион на Канал 77, во која како гости беа вицепремиерот за економски прашања Фатмир Бесими и професорот на Економскиот факултет при УГД Штип, Дарко Лазаров, Битиќи на Лазаров му понуди да биде дел од неговиот тим.

Инаку професорот Лазаров кој е претседател на Комисијата за економија на ВМРО-ДПМНЕ, не одговори на понудата.

Лазаров во емисијата зборува за потребата од структурна реформа на македонската економија, за што во изминатите триесет години не се зафати нитуе една Влада.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background