ВИДЕО: Истата песна во стил на секоја од 6те бивши републики на СФРЈ

Царов очигледно добро ги простудирал музичките изрази на народиве што порано сите заедно се нарекуваа Југословени. Хрватите се едноставни и нема многу додавање, Србите се обратното, Босанците се секогаш емотивни, Македонците разиграни… Слушнете:
Во етер
Наслов
Изведувач

Background