(Видео) Не треба стапови како во Индија, само туристите да бидат одговорни, вели Анго Ангов, градоначалник на Дојран

 

Градоначалникот на Дојран, Анго Андов по рекордниот број туристи и граѓани кои побегнаа од карантинот за Задушница во Скопје, Тетово, Штип и Куманово во „Стадион” на радио Канал 77 зборува за опасноста да се прелее вирусот во оваа засега „чиста” општина и за претстојната летна туристичка сезона, која поради коронавирусот граѓаните ќе ги упати во домашните летувалишта и одмаралишта.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background