Виното и љубовта споени во едно

Спојување на виното и љубовта, поттикнување на креативноста и уметничкиот израз. Ова се основните компоненти на проектот Вино и Љубов, реализиран како програмска активност на Радио Мрежа Канал 77.

Вино и љубов е проект кој беше реализиран во соработка со туристичката агенција ЈК Травел, а подарокот за најсреќниот учесник беше викенд за две лица во Банско. Освен главниот подарок беа извлечени и 10 учесници кои добија подарок од Канал 77, односно вино во знак на празникот.

Добитник на викенд во Банско од ЈК Травел е Горан Дивјакоски од Битола.

Добитници на подароци од Канал 77 се:(брендирано вино Канал 77-од Далвина)
1.Фросина Тасевска – Штип
2.Слаѓана Брезовска – Гостивар
3.Невенка Спасова – Штип
4.Елена Андоновска – Неготино
5.Драгица Џонова – Штип
6.Верица Кузмановска – Скопје
7.Ѓургица Петкова – Демир Капија
8.Сања Ѓорѓиева – Виница
9.Славкон Здравевски – Битола
10.Спасенија Василева – Струмица


Во етер
Наслов
Изведувач

Background