Владимир Петровски е добитник на Sony преносен звучник во наградната игра „Биди ти музички уредник“ на Радио Канал 77

Владимир Петровски е добитник на Sony преносен звучник во наградната игра „Биди ти музички уредник“ на Радио Канал 77, која се реализираше во месец јуни.

Во прилог е видео од извлекувањето:


Во етер
Наслов
Изведувач

Background