Владо Јовановски денеска делеше вода и на Скопскиот маратон #skma2017

Откако актерот, Владо Јовановски изјави дека за време на инцидентите во Собранието им делел вода и им помагал на вработените, на профилот на Странски служби на Твитер беше објавена фотографија во вид на пародија,


Во етер
Наслов
Изведувач

Background