Второ продолжение од дизниевата бајка „Frozen“ (ВИДЕО)

Излезе новиот трејлер од магичната анимирана зимска приказна за двете сестри Елза и Ана односно „Frozen“. Одговорот на прашањето „Зошто Елза е родена со магична моќ?“ ќе го имате во новото продолжение на оваа дизниева филмска приказна која проникнува во минатото на дизниевите ѕвезди сестрите Елза и Ана.

Погледнете како ќе изгледа новата возбудлива авантура на „Fozen“:


Во етер
Наслов
Изведувач

Background