Галерија: Кучешки живот !!!

Животните се дефинитивно оние кои го надополнуваат и разубавуваат нашето секојдневие. Како тие се снаоѓаат во разни ситуации и „животни улоги“?

Ова е кинеско чупаво кученце кое ужива да позира.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background