Дина Јашари со нова песна и видео

По соработката со Cyrillic  на  “Во Тебе Се Гледам” и двата нејзини синглови “Вреди Ли” и “Дојди Со Мене”, Дина ни ја претставува нејзината нова песна “ Последна Минута”.

Дина Јашари е автор на музиката и текстот на песната, а е снимена, микс и мастеризирана во студиото на Иван Јованов (Iwayo), со кој што Дина и Cyrillic  заедно соработуваа на нивните синглови “Feel Like” и “Right Here”.

За видеозаписот на “Последна Минута” заслужни се Томи Акимовски и Томислав Живкович.

 


Во етер
Наслов
Изведувач

Background