Достапност

РАДИО МРЕЖА КАНАЛ 77 Е ДОСТАПЕН НА СЛЕДНИВЕ МРЕЖИ/ПРОВАЈДЕРИ:

На оператор А1 на 29 канал можете да го слушате Радио Канал 77.

 

 

 

На сателитскиот оператор Total TV на 305 канал можете да го слушате Радио Канал 77 и истиот е достапен, преку сателит во цела Европа, дел од Северна Африка и Блискиот Исток, во над 700.000 домаќинства.

 

 

 

На дигиталната IP телевизија Нет ТВ Плус низ целиот свет е достапен Канал 77 и тоа :
Во Србија, Црна Гора и Хрватска на 350-та позиција;
Во Словенија на 400-та позиција;
Во Босна и Херцеговина на 300-та позиција:
Во Македонија на 1-та позиција,
На интернационалниот пакет (eng) на 450-та позиција.

 

Го отварате главното мени (стрелка долу на далечинскиот управувач), се одбира Радио (со кликање ОК на далечинскиот управувач). Откако ќе се излистаат радијата го одбирате радиото Канал 77 и кликате ОК за страрт на радиото.

 

 

 

Канал 77 е достапен и на светски познатиот веб сајт за слушање на Радио во живо – TuneIn.

 

 

 

 

Преку web стримингот на Радио Мрежа Канал 77, на следниов линк: http://live.kanal77.com.mk/, можете да не слушате од секое место на земјината топка.

 

 

 

 

На кабелскиот оператор 5 Нет – Гевгелија на 955 канал можете да го слушате Радио Канал 77. 

 

 

На кабелскиот оператор Виванет – Берово на 538 канал можете да го слушате Радио Канал 77.

Радио мрежа Канал 77 е достапен на следниве мрежи/провајдери:

На сателитскиот оператор TotalTV на 305 канал можете да го слушате Радио Канал 77 и истиот е достапен преку сателит по цела Европа,, дел од Северна Африка и Блискиот Исок со над 700.00 домаќинства.
IP телевизија Нет ТВ Плус низ целиот свет е достапен Канал 77 и тоа :
Во Србија, Црна Гора и Хрватска на 350-та позиција
Во Словенија на 400-та позиција
Во Босна и Херцеговина на 300-та позиција
Во Македонија на 1-та позиција
Интернационалниот пакет (eng) на 450-та позиција
Го отварате главното мени (стрелка долу на далечинскиот управувач), се одбира Радио (со кликање ОК на далечинскиот управувач). Откако ќе се излистаат радијата го одбирате радиото Канал 77 и кликате ОК за страрт на радиото.
Канал 77 е достапен и на светски познатиот веб сајт за слушање на Радио во живо – TuneIn.
Преку web стримингот на Радио Мрежа Канал 77, на следниов линк: http://live.kanal77.com.mk/, можете да не слушате од секое место на земјината топка.
На кабелскиот оператор 5 Нет – Гевгелија на 955 канал можете да го слушате Радио Канал 77.
На кабелскиот оператор Виванет – Берово на 538 канал можете да го слушате Радио Канал 77.
Стадион – емисија за Вашата вистина одсега на Вашата Ирис телевизија
Премиерно секоја Сабота од 17:00 до 19:00 и реприза во Недела од 21:00 до 23:00
Стадион – емисија за Вашата вистина одсега на вашата ТВ Вис
Премиерно секоја Недела од 17:30 до 19:30 и реприза во Понедленик од 06:00 до 08:00
Стадион – емисија за Вашата вистина одсега на Вашата ТВ Канал Визија
Премиерно секоја Сабота од 17:00 до 19:00 и реприза во Недела од 19:00 до 21:00
Стадион – емисија за Вашата вистина одсега на Вашата ТВМ Охрид
Премиерно секој Понеделник од 13:00 до 15:00 и реприза во вторник од 06:00 до 08:00
Стадион – емисија за Вашата вистина одсега на Вашата КТВ
Премиерно недела од 16:00 до 18:00 и реприза во Вторник од 12:00 до 14:00 и Четврток од 15:00 до 17:00
Стадион – емисија за Вашата вистина одсега на Вашата ТВ Здравкин
Премиерно секоја недела од 11:00 до 13:00 часот и реприза од 13:00 до 15:00 и Петок од 22:00 до 00:30
Во етер
Наслов
Изведувач

Background