Дубиоза Колектив и Ману Чао го објавија заедничкиот сингл „Cross The Line“ (видео)

Воедно Дубиоза Колектив го најавија и излегувањето на новиот албум 9-ти по ред насловен како #FakeNews кој треба да излезе на 28-ми јануари 2020 година.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background