Здружението на оштетени штедачи од Еуостандард банка бара да се разоткрие криминалот

Иницијативниот одбор на Здружението на оштетени штедачи од Еуостандард банка бара да се разоткрие криминалот што се случувал во и со Еуростандард банка.

„Државата мора да ги обештети сите штедачи во банката не само тие до 30 000 евра. Ние сме принудени да дејствуваме анонимно затоа што ни криви ни должни сме предмет на исмевање, но и на закани. Доколку Костовски и неговото семејство се толку големи филантропи нека ги обештетат штедачите од нивниот имот“, вели еден од оштетените штедачи од Еуростандард банка.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background