Иван Јефтимов е победникот и среќниот добитник на Тринкс велосипед во квизот „Мораш да погрешиш“ на Канал 77

04.08.2022

Иван Јефтимов е победникот и среќниот добитник на Тринкс велосипед, кој учествуваше во квизот „Мораш да погрешиш“ во Утринското шоу со Христина и Мирко на Канал 77.
Квизот се одвиваше во периодот 27.06.2022 до 08.07.2022.

 

Оваа наградна игра беше реализирана во соработка со Тринкс Македонија.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background