Излезе првиот трејлер за FORD v FERRARI

Излезе првиот трејлер за филмот кој ја раскажува приказната за легедарната борба меѓу Ford и Ferrari на Le Mans.

Главните актерски улоги се резервирани за Мет Дејмон и Кристијан Бејл. А меѓу бројните легендарни автомобили, најважната улога ќе ја има токму легендарниот Ford GT40.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background