Како би изгледале најпопуларните интернет сервиси доколку ги вратиме назад во времето (галерија)

Дизајнерот Luli Kibudi дошол до идеа да ги дизајнира најпопуларните интернет сервиси доколку се вратиме назад во времето.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background