Канал 77 носи ме на одмор, спонзор Аурора Турс

Волшебни песочни плажи, кристално тиркизно бистро море, возбудливи авантури. Ти го заслужуваш тоа.
Слушај Канал 77 и можеш да добиеш all-inclusive одмор за 2 во Анталија, Турција.
Колку повеќе слушаш толку се поголеми шансите да добиеш.
Започнуваме секој работен ден во Утринското шоу со Христина и Мирко
Канал 77 носи ме на одмор спонзор Аурора Турс.

Правила на играта


Во етер
Наслов
Изведувач

Background