Кристијан Ацевски е добитник на паметен часовник HUAWEI Band 4 во наградната игра на Радио Канал 77

Кристијан Ацевски е добитник на паметен часовник HUAWEI Band 4 во наградната игра ‘Биди ти музички уредник’’ на Радио Канал 77 која се реализираше во месец Април.

Во прилог е  видео од извлекувањето.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background