Легендарната песна „Песна за Скопје (Градот Убав)“ доби преработка од Ај Кју и Тони Зен (видео)

Легендарната песна „Песна за Скопје (Градот Убав)“ доби преработка од Ај Кју и Тони Зен. Текстот е малку дополнет и музиката преработена, во продолжение слушнете како звучи:


Во етер
Наслов
Изведувач

Background