Лошите момци повторно во акција – објавен трејлерот на Bad Boys for Life (видео)

Маркус Бурнет е полициски инспектор, а Мајк Долни се наоѓа во криза. Тие повторно се обединуваат кога еден албански платеник, чиј брат е убиен, им ветува важен бонус.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background