Мarvel Studios го објави новиот трејлер за „Avengers 4: End Game“

Marvel Studios го објави новиот трејлер за Аvengers 4: End Game. Фановите кои едвај чекаат да се случи премиерата, сега може да погледнат некој кадар повеќе како најава за новите случувања во приказната за суперхеројската дружина на Marvel, кои во случајов се подготвуваат за спасување на светот, универзумот и оние кои ги сакааат.

Премиерата на „Avengers 4: End Game“ е закажана за 26 април 2019 година.

Marvel Studios' Avengers: Endgame – Official Trailer

Whatever it takes. Watch the brand new trailer for Marvel Studios’ "Avengers: Endgame," in theaters April 26.

Gepostet von Marvel am Donnerstag, 14. März 2019


Во етер
Наслов
Изведувач

Background