Направете да се заљубат во вас за само 4 минути

Сигурно веќе многу пати сте слушнале за „проверена формула“ која ќе ја натера вашата симпатија да „фрли око на вас“, а можеби и да се заљуби? Вистинскиот рецепт е едноставен – гледајте ја во очи!

Експертите откриле дека наједноставниот и најефикасниот начин да предизвикате емоција кај спротивниот пол да се заљуби во вас, е 4 минути да го гледате непрекинато право во очи.

Иако тоа им било смешно на почеток, парови во различни емоционални ситуации кои одговориле на експериментот набрзо се зближиле, бидејќи гледањето кон партнерот директно во очи ги натерало да се присетат на сите убави работи кои ги заборавиле и така несвесно да пробудат емоции во нив…

Погледнете што се случило на крај:


Во етер
Наслов
Изведувач

Background