Најава за Ноќен Експрес – Емисија 26

„Ако левата рака дава десната не треба да знае“. Ова го вели Отец Бобан Митевски, за вечерашното издание на „Ноќен експрес“ како коментар на зачестеното хуманитарно рекламирање на политичарите и бизнисмените.

Отец Бобан ги отвори вратите на црквите за настраданите од поплавените подрачја. Шефот на кабинетот на поглаварот на МПЦ и професор на Богословскиот факултет, зборува и за споменувањето на Господ и господовата воља, во контекст на временските неприлики.

„Ноќен ескпрес“ и Радиовизија на Канал 77, среда, 17.08,2016 година, од 21-22 часот.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background