Неколку клика до таблет!

За нашата плеј листа да биде по твој вкус, ни треба твоето мислење да ни кажеш што ти се допаѓа!

Направи ја со нас најновата плејлиста за во етер и слушај баш она што ти го сакаш, додека си на работа, во твојот автомобил, готвиш, одмараш или играш, баш по твое.

Додека слушаш хитови, по твој избор уживај на нов таблет Lenovo Tab 7E

Правилникот прочитајте го ОВДЕ.

Музичкото истражување е завршено.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background