Не бидете наивни сите прислушкуваат

Ова за 48ото издание на Ноќен Експрес го вели Ванчо Ордановски од Инфопроект . Ниту е Македонија исклучок во прислушувањето ниту е исклучок во т.н „вштекување на кабли„.
НАССА сите не надгледува, сите комуникации сите граѓани на Америка вклучувајќи не и нас иако не сме нејзини граѓани вели Ордановски.Третата светска војна веќе е почната меѓу големите светски сили која е сајбер војна.

Хакирањето на меил адресата на Клинтон, хакирање на американците на Крмљин желбата на кинескиот претседател да направи свој интернет таа војна е веќе почната и следната војна ќе биде он лајн вели информатичарот Ванчо Ордановски во Ноќен Експрес 48 на Радио Мрежа Канал77.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background