Ноќен Експрес – Емисија 20

Финална емисија на „Ноќен експрес“ за првата сезона со гостување на Митрополитот Пимен и новинарот Марјан Николовски. Тема:„Асоцијации и враќање во иднината со најдоброто од Ноќен експрес “. Снимена анкета со прогнози кога ќе заврши политичката криза во Македонија и кој ќе победи на Европското првенство во фудбал 2016 со Дарко Панчев, Бени Шакири, Среќко Поповски и Артан Груби.
Музика во живо: The Back door band
Карикатури: Методи Андонов


Во етер
Наслов
Изведувач

Background