Ноќен Експрес: Клубските навивачи најголем проблем за создавање на нова регионална лига

Клубските навивачи најголем проблем за создавање на нова регионална лига вели во 43 тото издание на Ноќен Експрес Боби Милески селектор на младата фудбалска репрезентација на Македонија.

Иницијатор на создавање на нова регионална лига е Фудбалската федерација на Македонија но дали ќе дојде создавање на една ваква лига не се знае поради поголемите пречки како на пример поголем проблем се клубските навивачи рече во емисијата Ноќен Експрес каде во 43 тото издание се зборуваше за фудбалот во Македонија.

Доколку успеат да го решат проблемот со навивачите сигурно дека многу брзо ќе се формира нова регионална лига изјави првиот човек на младите репрезентативци Милески за Ноќен Експрес кој воедно вели дека дополнителен мотив за добра игра сепак се коректните навивачи.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background