Ноќен Експрес на Канал 77 Радиовизија – Емисија 14

Во живо од хотел „Дрим“ од Струга, разговараме на тема за матурантите, младите и миграцијата: „Матура, факултет па свет“.
Гости: Весна Цветановска граѓански активист,Славица Јовчевска, координатор на младинска програма, Росица Колева, Анита Мицова и Ана Јанчева – Дудановска.
Музика: The Bulps и Анита Мицова


Во етер
Наслов
Изведувач

Background