Ноќен Експрес на Канал 77 радиовизија – Емисија 17

Во Ноќен експрес зборуваме за постојаната политичка кампања на која се изложени граѓаните на Македонија на тема: „Лажи, лажи, лажи ме“.

Гости: Горјан Тозија Медо, Ангелка Пеева.

Телефонски гости во живо јавување, телефонска анкета: Петар Арсовски, Владимир Божиновски, Жанета Трајковска, Борис Ефтимоски.

Карикатурист: Методи Андонов.

Дебата за текот на досегашните политички кампањи, стратегиите на политичките кампањи, изворите на финасирање, лагите на политичарите.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background