Ноќен Експрес на Канал 77 Радиовизија – Емисија 7

Ноќен експрес на тема „Истражен затвор Канал 77 – притворско одделение Ноќен експрес“. Искуството од притворот го споделија гостите Ване Цветанов, поранешен директор на Агенцијата за спречување на перење пари, Александар Диневски, поранешен разузнавач и Томислав Кежаровски, новинар.

Соговорниците изјавија дека голем е бројот на притвореници на кои незаконски им е изречен притвор, што потоа го менува текот на целата процедура. Слушател, кој има татко во притвор изјави дека чека цел ден за 10 минути посета.

Музика: Ице Морал и Ѕвер


Во етер
Наслов
Изведувач

Background