Ноќен Експрес на Канал 77 Радиовизија – Емисија 1

Тема на премиерното издание на „Ноќен експрес“ со наслов „(Контра)протести“ со гости: Јован Постоловски – Јофе, Митко Гогов, граѓански активист, Братислав Димитров од ГДОМ, Илија Бошков Крајнички, астролог.

За текот на „Шарената револуција“ и контрапротестите од ГДОМ и мотивите за тие протести.

Музика во живо: Илија Кикиритков

Карикатурист: Методи Андонов


Во етер
Наслов
Изведувач

Background