Објавен трејлерот на филмот Just Mercy (видео)

Се работи за филм режиран по вистинита приказна за светски познатиот адвокат за одбрана на граѓански права Брајан Стивенсон кој по сопственото искуство детализира случај на затвореник осуден на смртна казна и се бори да го ослободи.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background