Објавен трејлерот на Sci-Fi серијата SEE (видео)

Далеку во дистописката иднина, човечкиот род го губи чувството за вид, а општеството мора да најде нови начини за интеракција, градење, лов и опстанок. Сето тоа е превртува кога се раѓаат близнаци со вид.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background