Објавен трејлерот од шестото продолжение на Терминатор – „Dark Fate“ (видео)

Сара Коннор се врати од далеку и се подготвува со тим на агенти кои ќе се борат против Т-1000.

 


Во етер
Наслов
Изведувач

Background