Огласот за техничко лице во Радио Канал 77

Огласот за техничко лице во Радио Канал 77

Радио Канал 77 има потреба од 1 лице, техничар/продуцент за аудио и видео продукција, за работа во одделот продукција во Штип.

Лицето потребно е да има завршено минимум средно образование, смер електро или да има високо образование и тоа: електро или информатика.

Во описот на работното место влегуваат познавање на аудио продукција, видео продукција, мултимедиа, интернет технологија и музика.

Предност имаат лица со претходно работно искуство од областа на продукција.
Огласот е отворен од 22ри Март до 5ти Април.
Кандидатите своето CV да го испратат на меилот vrabotuvanje@kanal77.com.mk


Во етер
Наслов
Изведувач

Background