Охрид ќе наплаќа и за викенд и за празник и за делник до 1:30 по полноќ

За иронијата да биде поголема, охриѓани работат турбо – ако се паркирате таму, уредно ќе си платите до 1.30 часот наутро, наместо до 21 часот, до кога работат вработените на паркинзите.

– Ова го нема никаде во светот – револтирано коментираат туристите.

 


Во етер
Наслов
Изведувач

Background