Работи кои ги правиме кога никој не нè гледа

Самотијата не секогаш е лоша. Таа ни дозволува да правиме работи кои никогаш не би ги направиле пред други луѓе.

Па, ако мислевте дека вие сте единствените со вашите „тајни“ кога останувате сами, подгответе се за откривање – сите ги прават истите работи и сосема е во ред:


Во етер
Наслов
Изведувач

Background