Радио мрежа Канал 77 од денеска на TuneIn

Од денеска, можете во живо да ја следите програмата на радио мрежата Канал 77, преку веб страницата и апликацијата TuneIn. Доколку сакате да ја следите програмата од вашиот мобилен телефон, тоа можете да го направите со симнување на бесплатна апликација.

Tune in е најпосетуваната веб страница за он-лајн слушање на повеќе од 100 000 радио мрежи и радио станици ширум светот, вклучувајќи AM, FM, HD, LP, дигитални и интернет станици. Освен тоа, повеќе од 4 милиони подкасти се достапни за стриминг на TuneIn.

Линкот до нашиот профил на TuneIn можете да го најдете овде.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background