Рамбо се враќа

Цели 11 години по четвртото продолжение, Рамбо се враќа со петтиот дел од приказната.

Во првиот трејлер за Last Blood, можете да видите што отприлика се очекува од актуелното продолжение.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background