Сите добитници од првата недела на наградната игра на Канал 77 – „Ги плаќаме вашите сметки“

Ова се добитниците од првата недела на наградната игра на Канал 77 „Ги плаќаме вашите сметки“ поддржано од FlexCredit.

Наградната игра продолжува понатаму, за учество пополнете ја апликацијата.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background