Слаѓана Тасева во “Стадион“: Оваа власт си легна на режимот што беше воспоставен од претходната(видео)

Имам впечаток дека оваа власт како да си легна на режимот што беше вопспоставен од претходната, истакна Слаѓана Тасева во денешниот „Стадион“ на Радио „Канал 77“.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background