Стадион на Канал 77 21.03.2015

“Власта расипува, а аполутната влас асполутно расипува“ – ова е темата за која ќе дебатираме оваа сабота во Стадион. Кој не’ води, како не’ води, но уште поважно – каде не’ води?


Во етер
Наслов
Изведувач

Background