Стефан Милески е добитник на Philips wireless portable speaker во наградната игра на Канал 77 радио

Стефан Милески е добитник на Philips wireless portable звучник во наградната игра ‘Биди ти музички уредник’’ на Радио Канал 77.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background